SLAUGHTER HEAVY METAL FESTIVAL 2024.

05/07/2024
LUDWIG LUDWIG
KOLAC
ERINA & THE ELEMENTALS (ALB)
SENSHI

06/07/2024
NORTHERN REVIVAL
GOSPODIN PINOKIO
FORM OF EXISTENCE (BUL)
DOME RUNNER (FIN)

07/07/2024
GOOD OL’ BASTARDS
POLYWHY
MERVOM (HUN)
THROAT (FIN)

Učesnici SLAUGHTER HEAVY METAL FESTIVAL 2024.

Erina & The Elementals

Crvena furija, Erina Seitllari, pevačica međunarodnog metal benda VENUS 5, (osvojila nagradu za Najbolji Probojni Rock Bend u 2022. godini!), nakon turneje na najvećim evropskim rock pozornicama pod italijanskom etiketom Frontiers SRL, ponovo se udružuje sa dugogodišnjim tekstopiscem i producentom, sesijskim gitaristom Altinom Gjonijem, i Arvitom Banishtom, koji bendu dodaje svoj osamdesetih godina zvuk na basu i vokalima.

Kao jedini albanski bend koji je potpisao ugovor sa britanskom etiketom, već su lansirali svoj debi singl sa FutureWorks Music i obećavaju da će biti jedan od prvih albanskih rock akata koji će se internacionalno proširiti.

SVE U JEDNOM BENDU

Blues-rock i Heavy Metal prožeti sa Prog i Folk sadrže sve elemente koji čine bend i njihov predstojeći EP koji će biti objavljen ovog decembra u Velikoj Britaniji i Albaniji.

Do sada je bend predvođen Erinom otvorio za legende poput The Animals and Friends, nastupao na godišnjem Korça beer festu, na finalu Miss Universe i na raznim rock festivalima.

Bazirani u Tirani, Albanija

LUDWIG LUDWIG

Senshi

KOLAC

NORTHERN REVIVAL

GOSPODIN PINOKIO

FORM OF EXISTENCE (BUL)

DOME RUNNER (FIN)

GOOD OL’ BASTARDS

POLYWHY

MERVOM (HUN)

THROAT (FIN)